ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το νέο site της INTERNO Doors είναι “On Air”!

Το νέο website της INTERNO Doors, που συμβαδίζει με τον πρωτοποριακό χαρακτήρα και τη φιλοσοφία των προϊόντων της εταιρίας, βρίσκεται “On Air”!

Ο επίσημος ιστότοπος δημιουργήθηκε με βασικό γνώμονα τη φιλικότητα προς τον χρήστη και την ανάδειξη της γκάμας των προϊόντων και των δυνατοτήτων της INTERNO Doors, μέσα από ένα σύγχρονο design που δίνει έμφαση στην εικόνα. Η νέα δομή του site της εταιρίας, καθιστά την περιήγηση πιο εύκολη και πιο ευχάριστη από desktop και φορητές συσκευές.

Οι επισκέπτες τους νέου site της INTERNO έχουν τη δυνατότητα:

  • να γνωρίσουν καλύτερα την INTERNO Doors μέσα από την ενότητα «Σχετικά με εμάς»
  • να ανακαλύψουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της μέσα από ανανεωμένο περιεχόμενο
  • να επικοινωνήσουν με την ομάδα της INTERNO Doors, είτε ως ιδιώτες, είτε ως επαγγελματίες συνεργάτες, για την εκδήλωση κάθε μορφής ενδιαφέροντος
  • να ενημερωθούν πρώτοι για όλα τα εταιρικά και προϊοντικά νέα (events, εκθέσεις, νέα προϊόντα κ.α.)
  • να συνδεθούν μαζί με την INTERNO Doors και να διαμοιράσουν ενδιαφέρον περιεχόμενο σε όλα τα social media.

#OpenTheNewOne: www.internodoors.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.