ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Διακρίβωση του Θαλάμου Δοκίμων στα Οινόφυτα από το Ift Rosenheim

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συνεχίζοντας να πρωτοπορεί, προχώρησε σε διακρίβωση του Θαλάμου Δοκιμών για κουφώματα συστημάτων αλουμινίου στο χώρο του εργοστασίου της στα Οινόφυτα Βοιωτίας από το ift Rosenheim.

Ο Θάλαμος Δοκιμών αναβαθμίστηκε προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτητικές προδιαγραφές του εργαστηρίου διαπίστευσης του κοινοποιημένου φορέα ift Rosenheim και του Γερμανικού Φορέα Διαπίστευσης (DAkkS).

Το ift πιστοποίησε ότι τα όργανα μέτρησης του θαλάμου μπορούν να εξάγουν ακριβή και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Παράλληλα εγκαταστάθηκε το λογισμικό της ift MessTec για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 1026 / ΕΝ 1027 / ΕΝ 12046 / ΕΝ 12211.

Επιπλέον, στο θάλαμο της εταιρείας θα διεξάγονται οι δοκιμές από ελεγκτές του ift και θα εκδίδονται πιστοποιητικά (εκθέσεις) δοκιμών και κατηγοριοποίησης για τα συστήματα της καταξιωμένης διέλασης. Η αξιοπιστία του θαλάμου εξασφαλίζει στα στελέχη της EUROPA τις ακριβείς δοκιμές στην προετοιμασία των νέων προϊόντων σε κάθε νέο σύστημα της.

Με την παραπάνω ενέργεια η EUROPA ανεβάζει τον πήχη της καινοτομίας της, αυξάνοντας τις επιδόσεις των συστημάτων της, μειώνοντας τον χρόνο ανάπτυξης και παράλληλα διασφαλίζοντας στον Έλληνα κατασκευαστή αλουμινίου και τον τελικό χρήστη την ποιότητα των συστημάτων EUROPA που την έχουν καταστήσει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην ελληνική αγορά.

Ήδη αρκετοί κατασκευαστές που επισκέπτονται το εργοστάσιο στα πλαίσια των εκδηλώσεων Open Days της EUROPA, έχουν παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δοκιμές στον εν λόγω θάλαμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.