ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Βράβευση της Aluminco για δεύτερη φορά στα Greek Exports Awards!

Βαγγέλης Καρράς και Έφη Καρρά παρέλαβαν τις δύο σημαντικές για την εταιρία διακρίσεις.

Η δυναμική που αναπτύσσει η ALUMINCO ως επιχείρηση, αλλά και η διαχρονική εξωστρέφειά της που φέτος θα ξεπεράσει το 60% του τζίρου της, βραβεύτηκαν για 2η χρονιά στα Greek Exports Awards. Ο θεσμός αυτός που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά, επιβραβεύει την αριστεία στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, που καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες.

Η εταιρία κατάφερε να κερδίσει όχι ένα, αλλά δυο βραβεία: Το “Silver Award” στη κατηγορία Top Industrial Export Company, όπου αξιολογήθηκε η συνολική δραστηριότητα της εταιρίας στις αγορές του εξωτερικού, με κριτήρια αξιολόγησης το ποσοστό εξαγωγών της τα τελευταία τρία χρόνια σε τζίρο αλλά και σε απόλυτο αριθμό, το συνολικό μέγεθος της εταιρίας σε εγκαταστάσεις και αριθμό εργαζομένων, την παρουσία της σε Διεθνείς εκθέσεις αλλά και τη συνολική δραστηριότητά της σε αγορές του Εξωτερικού, και “Silver Award” στη κατηγορία Top Branded Export Product, όπου βραβεύτηκε ο καινοτόμος γυάλινος ανεμοφράκτης Open Air.

Τα κριτήρια αξιολόγησης στη κατηγορία αυτή ήταν το ποσοστό καινοτομίας του προϊόντος, η ποιότητά και τα πλεονεκτήματά του καθώς και η εξαγωγική του δυναμική.

“Είμαστε περήφανοι που η εταιρία μας έλαβε τη τιμητική αυτή βράβευση και ευχαριστούμε για τη στήριξή σας σε αυτή μας τη προσπάθεια” δήλωσαν μετά την απονομή των βραβείων η κα Έφη Καρρά και ο Βαγγέλης Καρράς εκ μέρους της ALUMINCO, που με την ολοκλήρωση της χρήσης του 2017 βλέπει τις εξαγωγές της να αγγίζουν τα 21 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 15% σε σχέση με αυτές του 2016.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button