ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Το νερό συναντά το αλουμίνιο στο πεντάστερο STELLA ISLAND Resort & Spa

Η EXALCO συνεχίζει δυναμικά να συμμετέχει σε ανακαινίσεις αλλά και σε νέες κατασκευές ξενοδοχειακών μονάδων σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά συμμετείχε στο πολυτελές resort  5 αστέρων STELLA ISLAND Resort & Spa. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη, ανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept, πρωτότυπο γα τα ευρωπαϊκά δεδομένα, όπου κεντρικό στοιχείο είναι το νερό.

Το εξαιρετικό ξενοδοχειακό θέρετρο που σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς, μετουσιώθηκε σε πράξη από την κατασκευαστική εταιρεία Αλουμινοδομή Κρήτης Α.Ε.Β.Ε – Αβτζής, όπου μαζί με τον αρχιτέκτονα Σταύρο Πέππα, επέλεξαν το σύστημα Albio 235 για τα κουφώματα του ξενοδοχείου.

Το συρόμενο σύστημα Albio 235, με τις λεπτές και κομψές του σχεδιαστικές γραμμές ανέδειξε την υψηλή αισθητική της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας

Το συρόμενο με θερμοδιακοπή Albio 235 έχει τη δυνατότητα για κατασκευή φύλλων με στενό «γάντζο», με ορατή επιφάνεια προφίλ μόλις 42mm, ικανοποιώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για πανοραμική θέα και minimal σχεδιασμό.

Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδρανείας.

Διαθέτει κορυφαίες θερμομονωτικές επιδόσεις χάρη στα πολυαμίδια 22mm και 24 mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM, καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο- συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα, ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200Kg.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.