ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Προηγμένα συστήματα σκίασης για κάθε ανάγκη

Τα εξωτερικά συστήματα σκίασης πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό κάθε μοντέρνου κτιρίου, καθώς προσφέρουν έλεγχο της ηλιακής ακτινοβολίας, ρύθμιση του εισερχόμενου φυσικού φωτισμού, εξοικονόμησης ενέργειας, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας κ.α.

H EXALCO πάντα μπροστά από τις εξελίξεις διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα συστημάτων σκίασης, η οποία παρουσιάζεται παρακάτω.

EXALCO Pergola

Το νέο σύστημα EXALCO Pergola δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για στεγανά συστήματα σκίασης. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας, αλλά και από τη βροχή με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων. Κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι:

  • Τα κρυφά στοιχεία κίνησης, ένωσης και στήριξης των προφίλ
  • Σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων
  • Περιστροφή περσίδων (0ο – 135ο) για τη σωστή σκίαση και τις κατάλληλες συνθήκες αερισμού καθ όλη τη διάρκεια της μέρας
  • Δυνατότητα επιλογής περσίδων στάνταρτ ή με προσθήκη φωτισμού LED, σε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις καθώς και απομίμησης ξύλου
  • Ελάχιστη συντήρηση χάρη στις άριστες ιδιότητες του αλουμινίου

Είναι ιδανικό για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε:

  • Κατοικίες
  • Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
  • Χώρους εστίασης

Albio Solar 100

Το σύστημα Albio Solar 100 αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτιρίων με χρήση περσίδων αλουμινίου σχήματος ατράκτου.

Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη στήριξη των περσίδων. Μία ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων εξασφαλίζει στο Albio Solar 100 απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης σε κάθε κτίριο.

Το σύστημα είναι ιδανικό για σκίαση με σταθερές ή κινητές περσίδες, σε στοίχιση οριζόντια, κατακόρυφη ή σε διάταξη προβόλου και καλύπτει το 100% των εφαρμογών της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η συμβατότητα του Albio Solar 100 με τα συστήματα υαλοπετασμάτων της EXALCO δίνει απεριόριστες δυνατότητες αρχιτεκτονικών αυτοσχεδιασμών στις προσόψεις κτιρίων.

Albio Solar 200

Το σύστημα Albio Solar 200 αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτιρίων με χρήση σταθερών περσίδων αλουμινίου. Για ανάγκες που αφορούν σε σκίαση με σταθερές περσίδες, σε οριζόντια διάταξη ή σε διάταξη προβόλου, το σύστημα προσφέρει εξαιρετικές λύσεις, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα εφαρμογών.

Το Albio Solar 200 περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη στήριξη των περσίδων. Ειδικό εξάρτημα εξασφαλίζει στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης.

Νέο κομψό έντυπο για τα συστήματα σκίασης

Η EXALCO δημιούργησε ένα νέο έντυπο για τα εξωτερικά συστήματα σκίασης που διαθέτει στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της. Το τρίπτυχο έντυπο περιλαμβάνει το νέο σύστημα αλουμινίου για στεγανή πέργκολα EXALCO Pergola και τα συστήματα Albio Solar 100 και Albio Solar 200.

Οι συνεργάτες της EXALCO μπορούν να αναζητήσουν το νέο έντυπο στα 9 υποκαταστήματα της καταξιωμένης διέλασης, καθώς και στα κεντρικά της γραφεία στη Λάρισα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.