VideosΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Νέα βίντεο για τα προηγμένα συστήματα SUPREME S700 & SUPREME S650 PHOS

H ALUMIL παρουσιάζει τα δυο νέα βίντεο των πλέον προηγμένων συρόμενων συστημάτων της, μέσα από τα οποία αναδεικνύονται τα πολλαπλά πλεονεκτήματα που ενσωματώνουν.

Το πρώτο βίντεο αφορά στο σύστημα SUPREME S700 και παρουσιάζει αναλυτικά την κορυφαία ανυψούμενη-συρόμενη σειρά, με έμφαση στη μοντέρνα αισθητική και στις μοναδικές καινοτομίες που ενσωματώνει για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων.

Στο δεύτερο βίντεο παρουσιάζεται το εντυπωσιακό συρόμενο σύστημα SUPREME S650 PHOS, το οποίο τόσο με την εξαιρετική minimal αισθητική του με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, όσο και με την πληθώρα των λύσεων που δύναται να προσφέρει, αποτελεί ένα από τα κορυφαία συρόμενα συστήματα της ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.