ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διευρύνει την συνεργασία της σε περιοχές στρατηγικής σημασίας

Στον νέο εκθεσιακό χώρο της EMAL S.A, ο επισκέπτης θα βρει όλα τα νέα, σύγχρονα, ενεργειακά και πρωτοπόρα συστήματα της ALUMINCO

Στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση και το άρτια οργανωμένο δίκτυο υποκαταστημάτων, εμπόρων και κατασκευαστών, η ALUMINCO φροντίζει να προσφέρει άμεση διάθεση όλων των προϊόντων της αλλά και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας. Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, καθώς η δυναμική διέλαση αναπτύσσεται διαρκώς, επισυνάπτοντας νέες συνεργασίες, με κοινό όραμα τη παροχή καινοτόμων και εξελιγμένων προϊόντων.

Ο νέος συνεργάτης EMAL ΑΕ είναι έτοιμος να υποδεχτεί το κοινό στον νέο του εκθεσιακό χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας 135 στο Μαρούσι και να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για όλα τα καινούργια, σύγχρονα, ενεργειακά και πρωτοπόρα συστήματα της ALUMINCO.

Στους εκθεσιακούς χώρους, οι πελάτες, τελικοί χρήστες αλλά και επαγγελματίες αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, μπορούν να γνωρίσουν όλη τη γκάμα συστημάτων ALUMINCO και να έχουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και υποστήριξη, για να διαμορφώσουν μαζί με την εταιρεία τη δική τους προσωπική λύση.

Η ALUMINCO διευρύνει το δίκτυο συνεργατών στον Νομό Μεσσηνίας μέσω της συνεργασίας της με την εμπορική επιχείρηση Παπαδόπουλος Απόστολος & ΣΙΑ ΟΕ

Στη διευρυμένη οικογένεια της ALUMINCO προστέθηκε ο νέος εμπορικός συνεργάτης, Παπαδόπουλος Απόστολος & ΣΙΑ ΟΕ στην περιοχή της Καλαμάτας, στη Μεσσηνία. Το άψογο service, το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, η απόλυτη επάρκεια των υλικών και η αποδεδειγμένη ποιότητα της οικογένειας Παπαδόπουλου, εξασφαλίζουν την κανονικότητα της τροφοδοσίας και αποτελούν εγγύηση για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των κατασκευαστών αλουμινίου της περιοχής.

Η ALUMINCO συνεχίζει να ενσωματώνει στο δυναμικό της άριστα εξοπλισμένα εμπορικά κέντρα, κάνοντας αυτή τη φορά έντονα αισθητή τη παρουσία της σε μια γεωγραφική περιοχή – στρατηγικό κόμβο γι’ αυτήν. Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου να μεταβάλλονται ταχύτατα, η δυναμική διέλαση συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυό τη ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης του οικοδομήματος ALUMINCO, για να είναι σε θέση να προσφέρει στην αγορά υψηλής αξίας υπηρεσίες και προϊόντα.

Αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας που οδήγησε την ALUMINCO στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς συστημάτων αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.