ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Μεγάλος χορηγός στα αρχιτεκτονικά βραβεία ΔΟΜΕΣ

Οι ΔΟΜΕΣ απονέμουν τα ομώνυμα αρχιτεκτονικά βραβεία, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, όπου η Etem είναι μεγάλος χορηγός, δείχνοντας έμπρακτα τη διαχρονική υποστήριξή της στην κοινότητα των Αρχιτεκτόνων.

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 150 έργα από περισσότερους των 530 αρχιτεκτόνων και λοιπών συντελεστών, εκ των οποίων βραβεύθηκαν 6 έργα και μελέτες, ενώ 8 συμμετοχές τιμήθηκαν με έπαινο και ακόμη 12 συμμετοχές συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Οι άνθρωποι της Etem δήλωσαν υπερήφανοι, που συμμετέχουν και συνεισφέρουν και σε αυτή τη γιορτή της δημιουργίας και της Αρχιτεκτονικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.