ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Με πληθώρα καινοτομιών υποδέχτηκε το κοινό στην HORECA

Η ALUMINCO, εκ των κορυφαίων Ελληνικών Βιομηχανιών Αλουμινίου, με τις πολυάριθμες επιλογές εξατομικευμένων προϊόντων, συμμετείχε για 2η φορά στην έκθεση HΟRECA. Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές λύσεις της εταιρείας γοήτευσαν όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας ότι η δυναμική διέλαση αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Για ακόμα μια χρονιά, στηρίζοντας την τουριστική αγορά, η ALUMINCO έδωσε την ευκαιρία στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων από όλη τη χώρα να δουν από κοντά τις καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις συστημάτων αλουμινίου που προσφέρει όσον αφορά στην κατασκευή, ανακαίνιση, το design και την ενεργειακή θωράκιση.

Στο εντυπωσιακό και μοντέρνο σχεδιαστικά περίπτερο γεμάτο ενέργεια και γραμμές εμπνευσμένες από την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της ALUMINCO, είχαμε δύο πρεμιέρες. Αφενός η ηλεκτρική πέργκολα και αφετέρου το ηλεκτρικό Open Air Emotion, προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία θέασης και λειτουργικότητας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Ανάμεσα στις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης ξεχώρισαν το νέο πτυσσόμενο θερμομονωτικό σύστημα FD 4600, με χαμηλό οδηγό, που προσφέρει το κορυφαίο πλεονέκτημα γωνιακής κατασκευής φυσούνας χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας, σε συνδυασμό με τη γωνιακή παρασυρόμενη σήτα ZERO.

Επίσης ξεχώρισαν το νέο ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SL 2450 minimal σχεδιασμού και κορυφαίας θερμομόνωσης, οι εξωτερικές πόρτες για Bungalows D 450 και το πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για κατασκευή γυάλινων καγκέλων Crystal line.

Έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την πρώτη παρουσίαση της μοντέρνας ηλεκτρικής πέργκολας εξωτερικού χώρου και βέβαια για το Open Air Thea. Βλέμματα θαυμασμού προσέλκυσε και το νέο ηλεκτρικό Open Air EMOTION που συμπλήρωσε τέλεια την ολοένα αυξανόμενη γκάμα του συστήματος Open Air.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας χάρισε στους επισκέπτες την πλέον ξεχωριστή εμπειρία ALUMINCO, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τα πιο προηγμένα τεχνολογικά επιτεύγματα προκειμένου να διαλέξουν προϊόντα που έχουν μέσα τους διαφορετικότητα, τεχνολογία και έξυπνες πρωτοποριακές λύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.