ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα αρχιτεκτονικά βραβεία ΔΟΜΕΣ 2018 με τη υποστήριξη της Etem

Η Etem ήταν μεγάλος χορηγός στα βραβεία αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη.

Οι άνθρωποι της εταιρείας μαζί με περισσότερους από 750 ανθρώπους του χώρου παραβρεθήκαν και χειροκρότησαν Αρχιτέκτονες, έργα, προσπάθεια, δημιουργικότητα, θέληση, έμπνευση, ομαδικότητα στην 9η τελετή απονομής των Αρχιτεκτονικών βραβείων ΔΟΜΕΣ, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από δημιουργούς, καθηγητές και συνεργάτες.

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 150 έργα από περισσότερους των 530 αρχιτεκτόνων και λοιπών συντελεστών, εκ των οποίων βραβεύθηκαν 6 έργα και μελέτες, ενώ 8 συμμετοχές τιμήθηκαν με έπαινο και ακόμη 12 συμμετοχές συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Οι άνθρωποι της Etem δήλωσαν υπερήφανοι που συμμετείχαν ως χορηγοί και σε αυτή τη γιορτή της Αρχιτεκτονικής, δείχνοντας έμπρακτα τη διαχρονική υποστήριξη της εταιρείας στην κοινότητα των Αρχιτεκτόνων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.