ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η Etem εντάσσεται πρώτη στο διεθνές σύστημα πιστοποίησης EPD®

Η εταιρία Etem, στα πλαίσια της πάγιας στρατηγικής της για eco-friendly δομές – συστήματα – προϊόντα, εντάχθηκε στο διεθνές σύστημα EPD® κι αυτό δίνει στο καταναλωτικό και επενδυτικό κοινό μία ξεκάθαρη εικόνα για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Etem και ταυτόχρονα καθιστά εφικτή τη σύγκριση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Το EPD® International (για πιστοποίηση έργων κατά LEED) απαριθμεί πλέον 37 χώρες, όπου οι εταιρείες καταχωρούν με πλήρη διαφάνεια περιβαλλοντικές δηλώσεις σχετικά με τα προϊόντα τους. Πιο συγκεκριμένα τα EPD® αφορούν στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προφίλ αλουμινίου σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των προϊόντων, από την εξόρυξη της πρώτης ύλης, την παραγωγή και κατασκευή προφίλ, μέχρι τη μεταφορά, τη διαχείριση φύρας και χρησιμοποιημένων προϊόντων, αλλά και την κατανάλωση ενέργειας σε όλα τα στάδια. Οι πιστοποιήσεις προκύπτουν από μετρήσεις κι ελέγχους βάσει διεθνών προτύπων και standards, από ανεξάρτητους πιστοποιημένους φορείς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.