ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η Etem στη Λακωνία στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ ΙΙ»

Ο Marketing Manager της Etem, κ. Δεληγιάννης μίλησε σχετικά με το κούφωμα και το σκιάδιο και το ρόλο τους στην ενεργειακή αναβάθμιση του σύγχρονου κτηρίου

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επαγγελματιών και των ιδιωτών για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» η Etem παρευρέθηκε στη Λακωνία. Πιο συγκεκριμένα, το ΤΕΕ Λακωνίας, ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών και ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελμάτων Λακωνίας διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα, στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών στη Σπάρτη.

Το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 200 άνθρωποι του χώρου –Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Στελέχη κατασκευαστικού κλάδου κ.α.– καθώς επίσης και ιδιώτες που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα.

Την Etem εκπροσώπησε ο κ. Δεληγιάννης, Marketing Manager, ο οποίος μίλησε σχετικά με το κούφωμα και το σκιάδιο και το ρόλο τους στην ενεργειακή αναβάθμιση του σύγχρονου κτηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.