ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΝΕΟΚΕΜ υποστηρικτής της αρχιτεκτονικής ημερίδας ΕΣΩ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά η ημερίδα για το interior design & την αρχιτεκτονική ΕΣΩ , στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες, με θεματικές όπως «αρχιτεκτονική και πόλη», «σχεδιασμός κατοικιών και ξενοδοχείων» και να ενημερωθούν για τα Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας για απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές της ΝΕΟΚΕΜ.

Σταθερά δίπλα στους αρχιτέκτονες, η καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των χρωμάτων πούδρας στήριξε μέσω χορηγίας άλλη μία σημαντική εκδήλωση της ελληνικής αρχιτεκτονικής, αποδεικνύοντας έμπρακτα τους ισχυρούς δεσμούς της με τον χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.