ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Μεγάλη συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης για το «Εξοικονομώ»

Η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Νίκαιας (ΕΝΚΑΣ), πραγματοποίησε ενημερωτική εσπερίδα στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με το επίκαιρο θέμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», καθώς και της εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ & ΤΟΤΕΕ 2017 για τα κουφώματα αλουμινίου.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα εφαρμογής και αναλύθηκαν μελέτες περιπτώσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμα. Ομιλητές της εσπερίδας ήταν ο Πρόεδρος του Π.Συ.Π.Εν.Επ (Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών), Κώστας Λάσκος, και ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος, υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, την συζήτηση διηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, φροντίζοντας να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, ώστε οι συνάδελφοι κατασκευαστές και όλοι οι άνθρωποι του κλάδου που συμμετείχαν να λάβουν εξειδικευμένες πληροφορίες από τους έμπειρους ομιλητές.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Παγιάτης ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες οι οποίες ήταν χορηγοί της εσπερίδας, Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε και Team Roll.

Η ΕΝΚΑΣ θα συνεχίσει με επίκαιρες συναντήσεις και ανάλογες εκδηλώσεις να ενημερώνει συνέχεια τον κλάδο για τις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις νέες τεχνικές οδηγίες και την πορεία του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button