ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Επικαιροποίηση της ειδικής εφαρμογής υπολογισμού Uw στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Για τη διευκόλυνση των συνεργατών κατασκευαστών καθώς και των μηχανικών και ενεργειακών επιθεωρητών στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ», η EUROPA προχώρησε στην επικαιροποίηση του υπολογιστή για τον προσδιορισμό του συντελεστή Uw των κουφωμάτων που είναι κατασκευασμένα με συστήματα της στην ιστοσελίδα www.profil.gr.

Ο υπολογιστής περιέχει τα αναθεωρημένα στοιχεία σύμφωνα με τον νέο ΚΕΝΑΚ και βρίσκεται σε ειδικό, εμφανές σημείο της ιστοσελίδας της εταιρείας. Υπολογίζει αυτόματα το Uw του κουφώματος ύστερα από εισαγωγή των κατάλληλων στοιχείων στα αντίστοιχα πεδία, πατώντας το κουμπί «ΥΠΟΒΟΛΗ».

Η εξειδικευμένη εφαρμογή περιλαμβάνει τα δεδομένα για όλα τα συστήματα της εταιρείας (θερμομονωτικά και ψυχρά), με τις επωνυμίες EUROPA, PRIMA και NOVA και δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης των αποτελεσμάτων.

Για την πρόσβαση στη σελίδα υπολογισμού, απαιτείται εγγραφή και είσοδο στο site της EUROPA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου techsupport@profil.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.