ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Επικαιροποίηση της ειδικής εφαρμογής υπολογισμού Uw στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Για τη διευκόλυνση των συνεργατών κατασκευαστών καθώς και των μηχανικών και ενεργειακών επιθεωρητών στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ», η EUROPA προχώρησε στην επικαιροποίηση του υπολογιστή για τον προσδιορισμό του συντελεστή Uw των κουφωμάτων που είναι κατασκευασμένα με συστήματα της στην ιστοσελίδα www.profil.gr.

Ο υπολογιστής περιέχει τα αναθεωρημένα στοιχεία σύμφωνα με τον νέο ΚΕΝΑΚ και βρίσκεται σε ειδικό, εμφανές σημείο της ιστοσελίδας της εταιρείας. Υπολογίζει αυτόματα το Uw του κουφώματος ύστερα από εισαγωγή των κατάλληλων στοιχείων στα αντίστοιχα πεδία, πατώντας το κουμπί «ΥΠΟΒΟΛΗ».

Η εξειδικευμένη εφαρμογή περιλαμβάνει τα δεδομένα για όλα τα συστήματα της εταιρείας (θερμομονωτικά και ψυχρά), με τις επωνυμίες EUROPA, PRIMA και NOVA και δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης των αποτελεσμάτων.

Για την πρόσβαση στη σελίδα υπολογισμού, απαιτείται εγγραφή και είσοδο στο site της EUROPA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου techsupport@profil.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button