ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Etem: Νέο επιτυχημένο Beernight στον Βόλο

Στο πλαίσιο σύσφιξης σχέσεων με τους συνεργάτες κατασκευαστές, οι άνθρωποι της Etem διοργάνωσαν άλλο ένα Beernight αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, το νέο event για επιλεγμένους συνεργάτες έγινε στη μπυραρία ΑΒΒΑΕΙΟ στον Βόλο. Σε ένα ευχάριστο κλίμα, οι άνθρωποι της δυναμικής διέλασης υποδέχτηκαν 20 συνεργάτες με το ελληνικό welcome drink Μαστίχα Χίου και μοίρασαν δώρα τεχνολογίας.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Ζάγκλης και Τσαγρής έκαναν μία περιεκτική παρουσίαση της Etem, την οποία ακολούθησε συζήτηση με τον κάθε ένα συνεργάτη σε προσωπικό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.