VideosΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στο τηλεοπτικό «αέρα» η νέα διαφημιστική καμπάνια για το «Εξοικονομώ ΙΙ»

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στο πλαίσιο της συνεχούς προβολής της σε έγκριτα μέσα, προχώρησε σε διαφημιστική προβολή στα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με επίκαιρο διαφημιστικό μήνυμα που σχετίζεται και με το τρέχον πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον II».

Η καμπάνια εστιάζει στην αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα θερμομονωτικά συστήματα EUROPA, καθώς επίσης και στο τετραπλό όφελος που ο ιδιώτης θα αποσπάσει την τρέχουσα περίοδο από την αντικατάσταση των παλαιών του κουφωμάτων.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ της EUROPA για την αντικατάσταση κουφωμάτων

Το νέο τηλεοπτικό σποτ αναδεικνύει:

  • Τις τρέχουσες προσφορές στα προφίλ των σειρών EUROPA 6000 Hybrid και EUROPA 5500 Hybrid. Οι σειρές αυτές αποτελούν τις βασικές σειρές αντικατάστασης παλιών κουφωμάτων της EUROPA.
  • Τις τρέχουσες προσφορές 10 χρωμάτων RAL στην τιμή του λευκού.
  • Το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον ΙΙ, το οποίο επιδοτεί την αντικατάσταση και τις αντίστοιχες εργασίες.
  • Το όφελος εξοικονόμησης του τελικού χρήστη από τη χρήση θερμομονωτικών συστημάτων EUROPA που μειώνουν τις ανάγκες για θέρμανση και ψύξη.

Το διαφημιστικό μήνυμα με διακριτικό τρόπο παραπέμπει τον ιδιώτη στο Δίκτυο Πιστοποιημένων Κατασκευαστών και το δίκτυο των κατασκευαστών EUROPA Club.

Παράλληλες ενέργειες στο διαδίκτυο και σε λοιπά μέσα συμπληρώνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής, με στόχο τόσο την ενημέρωση των ιδιωτών για τα προϊόντα και τις ειδικές προσφορές της EUROPA, όσο και την ενίσχυση δικτύου εμπόρων και κατασκευαστών της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.