ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Μανία στην Ιαπωνία οι γυαλιστερές μπάλες από αλουμινόχαρτο!

Η ιδέα ενός ιάπωνα κατασκευαστή κοσμημάτων να δημιουργήσει μια γυαλιστερή και αψεγάδιαστη σφαίρα από το απλό αλουμινόχαρτο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, έχει γίνει μόδα στα social media, με διάφορους χρήστες να ακολουθούν το παράδειγμά του, δημιουργώντας τις δικές τους εκδοχές.

Η σφαίρα από αλουμινόχαρτο που εντυπωσιάζει, χρειάζεται αρκετό κόπο για να αποκτήσει αυτήν την τέλεια γυαλάδα της, ωστόσο είναι και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, για το πως η ευμετάβλητη φύση του ελαφρού μετάλλου και η μεγάλη του ολκιμότητα απογειώνει τη δημιουργικότητα.

Μετά από αμέτρητα χτυπήματα με σφυρί και τη επιμελή λείανση με γυαλόχαρτο… Αυτή η κακόγουστη μπάλα από αλουμινόχαρτο…

… γίνεται μία εντυπωσιακή σφαίρα αλουμινίου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.