ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Πάντα κοντά στους συνεργάτες της με τις συναντήσεις Win Win

Ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος ενημέρωσης συνεργατών της ELVIAL εξελίχθηκε το προηγούμενο διάστημα. Οι επισκέψεις αυτή τη φορά αφορούσαν στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, σε πόλεις όπως η Πάτρα, ο Πύργος, η Καλαμάτα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά κ.α.

Η ομάδα των στελεχών της ELVIAL, σε πολλές μικρές και ευέλικτες συναντήσεις, ήρθε σε επαφή με το σύνολο σχεδόν των συνεργατών της, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την κοινή τους ανάπτυξη.

Η διαδικασία και οι προϋποθέσεις ένταξης στο «Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» ήταν το κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων. Έγινε λοιπόν τεχνική ανάλυση του Οδηγού του προγράμματος, με μοναδικό στόχο πως το πρόγραμμα μπορεί να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης των εργασιών μικρών επιχειρήσεων.

Μεγάλο μέρος της ενημέρωσης αφιερώθηκε στις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν από μέρος της αγοράς που ήταν εγκλωβισμένο στην ανακοίνωση της έναρξης του προγράμματος.

Επιπρόσθετα, αναλύθηκαν οι κίνδυνοι από την εκμετάλλευση του προγράμματος με μαζικές καταθέσεις αιτήσεων από επιχειρήσεις που δεν έχουν σχέση με την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου

Όλοι μαζί συμφώνησαν πως απαιτούνται συνεχείς προσπάθειες για την προστασία του τελικού προϊόντος και του τελικού καταναλωτή από ευκαιριακές κινήσεις εταιρειών ή ανθρώπων που βλάπτουν τις υγιείς επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button