ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο After Work Meeting για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Περίπου 100 συμμετέχοντες στο 1ο After Work Meeting του ΣΕΚΑ αντάλλαξαν απόψεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ»

Μια πετυχημένη συζήτηση για το «Εξοικονομώ ΙΙ», με 100 περίπου συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στο 1ο  After Work Meeting του ΣΕΚΑ στο Balux – House Project. Με ανταλλαγή απόψεων για το νέο πρόγραμμα, τις δυνατότητες και τα προβλήματα που προκύπτουν και με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών κατασκευαστών, μελών, φίλων και χορηγών του ΣΕΚΑ.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το γεγονός, τη συμμετοχή, τον χώρο και τη συζήτηση που ήταν θερμή και κάλυψε σφαιρικά το θέμα. Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι το πρόγραμμα είναι σημαντικό για την αγορά και θα απελευθερώσει μεγάλο αριθμό έργων. Ωστόσο δεν έχει νόημα αν ο πελάτης δεν μπορεί να επενδύσει σε αυτό, σε ότι αφορά τη συμμετοχή του.

Δυναμική ήταν η ανταπόκριση των κατασκευαστών στο κάλεσμα του ΣΕΚΑ για συζήτηση για το νέο «Εξοκονομώ»

Οι κατασκευαστές πρέπει και μπορούν να διεκδικήσουν πελάτες στο πλαίσιο του προγράμματος και να έχουν τις προδιαγραφές και την οικονομική υγεία που απαιτείται για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα έργα. Οι μικροί κατασκευαστές ωστόσο εγκλωβίζονται από τις εταιρείες που διαχειρίζονται μεγάλο αριθμό αιτήσεων, χωρίς αυτοί να έχουν ουσιαστικά οφέλη από το πρόγραμμα.

Το συμπέρασμα του 1ου After Work Meeting του ΣΕΚΑ είναι ότι η αρμονική συνεργασία των ποιοτικών κατασκευαστών, των μηχανικών και των προμηθευτών είναι απαραίτητη για την ουσιαστική αξιοποίηση του προγράμματος.

Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο After Work Meetining του Ιουνίου, που θα είναι αφιερωμένο στους αρχιτέκτονες και τη συνεργασία τους με τους ποιοτικούς κατασκευαστές του ΣΕΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.