ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ενημερωτική πλατφόρμα για το “Εξοικονομώ” με προβολή συστημάτων και κατασκευαστών Elvial

Η ενημερωτική πλατφόρμα exoikonomisi-katoikon.gr λειτουργεί από την έναρξη του προγράμματος Ενεργειακής Αναβάθμισης Κατοικιών “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” και παράλληλα με το πρόγραμμα αυτό. Είναι μία πρωτοβουλία του aluNET.gr που έχει σκοπό την ολοκληρωμένη πληροφόρηση μέσω της πλατφόρμας των ενδιαφερομένων, παρέχοντάς τους χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τις επί μέρους πληροφορίες του προγράμματος, όσο κυρίως και για τις υπάρχουσες λύσεις και τα πλεονεκτήματα των επιδοτούμενων παρεμβάσεων. Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος δίνεται στις παρεμβάσεις των κουφωμάτων, με αναλυτικές πληροφορίες των παρεχόμενων συστημάτων και προτάσεις λύσεων που παρέχονται από την ELVIAL που είναι και ο βασικός χορηγός της ενημερωτικής πλατφόρμας.

Μία σημαντική προωθητική ενέργεια της εφαρμογής είναι η προβολή στον χάρτη της Goggle των Κατασκευαστών Κουφωμάτων ανά Νομό που χρησιμοποιούν τα συστήματα της ELVIAL.

Ειδικότερα, στην αρχική σελίδα, παρουσιάζονται γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, άρθρα με πληροφορίες για τις επιλέξιμες παρεμβάσεις και ειδικές περιοχές προβολής προϊόντων για την αντικατάσταση κουφωμάτων, που είναι και η κυρίαρχη παρέμβαση.

 

Σε ειδικές περιοχές, εύκολα προσβάσιμες από το μενού, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια για την αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, με νέα ενεργειακά, με την παγκόσμια καινοτομία των συστημάτων της ELVIAL, που είναι και ο μεγάλος χορηγός της πλατφόρμας.

Σε άλλη σελίδα, προτείνονται κατασκευαστές κουφωμάτων, σε χάρτη της Google. Έτσι εύκολα και αποτελεσματικά ο χρήστης μπορεί να διαλέξει το κατάλληλο συνεργείο, με κριτήρια εγγύτητας στην πόλη που κατοικεί, μέσα από την πλούσια λίστα επιχειρήσεων που κατασκευάζουν κουφώματα με τα καινοτόμα ενεργειακά συστήματα ELVIAL I2 .

Το exoikonomisi-katoikon.gr παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία και την υλοποίηση του προγράμματος και θα ενημερώνει συνεχώς τους επισκέπτες του, ιδιώτες ή επαγγελματίες.

Όσοι κατασκευαστές κουφωμάτων χρησιμοποιούν συστήματα της ELVIAL και θέλουν να προβληθούν στον Νομό τους μέσω της εφαρμογής, θα πρέπει να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους στο e-mail marketing@aluminium.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button