ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» που διοργάνωσε η ALUMIL στις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευαστές και συνεργάτες από το διευρυμένο δίκτυο της εταιρείας, τίμησαν με την παρουσία τους την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που είχε ως σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση σε τεχνικά και διαδικαστικά θέματα, τα οποία αφορούν στο πρόγραμμα.

Για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή την πλήρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων και δη των καταναλωτών, η ALUMIL δημιούργησε πολύ καιρό πριν την επίσημη έναρξη του προγράμματος την ενημερωτική διαδικτυακή πύλη www.allagikoufomaton.gr.

Μέσα από την πλοήγηση στο περιεχόμενο του site, ο επισκέπτης μπορεί να  μάθει τα πάντα γύρω από το πρόγραμμα, καθώς και για τις προηγμένες λύσεις ενεργειακών συστημάτων που παρέχει η ALUMIL. Επιπλέον, μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εντοπίσει γρήγορα και εύκολα τους κατασκευαστές του δικτύου της καταξιωμένης διέλασης που βρίσκονται στην περιοχή του.

Η ALUMIL φροντίζει να είναι πάντα στο επίκεντρο όλων των σημαντικών εξελίξεων του κλάδου και επιδιώκει να υποστηρίζει ολοκληρωμένα τους συνεργάτες της, τόσο μέσω παραδοσιακών όσο και μέσω ψηφιακών μέσων. Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις αναφορικά με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» θα συνεχίσουν να γίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.