ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Στόχος η σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση των συνεργατών για το «Εξοικονόμηση Kατ’ Οίκον ΙΙ»

H EXALCO συμμετείχε στην ημερίδα της εταιρείας KGreen του Ομίλου Κριμάτογλου για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Kατ’ Οίκον ΙΙ»

Η ενημέρωση και η εκπαίδευση των κατασκευαστών αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την EXALCO, η οποία πραγματοποιεί αλλά και συμμετέχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ανά την Ελλάδα.

Η δυναμική θεσσαλική διέλαση συμμετείχε πρόσφατα στην ημερίδα που διοργανώθηκε από την εταιρεία KGreen του Ομίλου Κριμάτογλου στο Συνεδριακό Κέντρο Ευβοίας, υπό την αιγίδα του τοπικού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της άρτιας ενημέρωσης του κατασκευαστικού κόσμου, των μελετητών αλλά και των άμεσα ενδιαφερόμενων πολιτών για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Kατ’ Οίκον ΙΙ».

Στην άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση πλήθος παρευρισκομένων έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για την EXALCO και τη συμμετοχή των προϊόντων της στο πρόγραμμα. Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Μηχανολόγος Μηχανικός της εταιρείας, Παναγιώτης Κλησιάρης, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τα ενεργειακά συστήματα EXALCO Economy που είναι κατάλληλα για την αντικατάσταση κουφωμάτων.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του σεμιναρίου της EXALCO σε συνεργασία με την τοπική αντιπρόσωπό της Perla Profi στα Γιαννιτσά

Επιπρόσθετα, η EXALCO, σε συνεργασία με τον εμπορικό της αντιπρόσωπο Perla Profi – Αγγελακάρης ΑΕΒΕ, πραγματοποίησε στα Γιαννιτσά σεμινάριο για τους κατασκευαστές και πελάτες της. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Perla Profil και σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στην υψηλή προσέλευση και το ενδιαφέρον των κατασκευαστών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις του κλάδου αλουμινίου και οι στόχοι της καταξιωμένης διέλασης από τον Αντιπρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της EXALCO, Θάνο Τσιάρα. Η υπεύθυνη Marketing της EXALCO, Άλκηστις Κατσιάβα εστίασε στην έννοια του internet marketing, αναλύοντας στους κατασκευαστές πως οι ίδιοι μπορούν να χειριστούν το διαδίκτυο ώστε να προωθηθεί σωστά η επιχείρησή τους.

O Αντιπρόεδρος και Δ/ων Σύμβουλος της EXALCO, Θάνος Τσιάρας παρουσίασε τους στόχους της EXALCO στου κατασκευαστές – συνεργάτες της εταιρείας στα Γιαννιτσά

Στην συνέχεια, ο υπεύθυνος τμήματος R&D της EXALCO, Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος παρουσίασε τα νέα συστήματα της εταιρείας και τις τεχνολογικές βελτιώσεις των παλιών συστημάτων, ενώ ο Παναγιώτης Κλησιάρης, Μηχανολόγος Μηχανικός της EXALCO, ενημέρωσε το κοινό για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

Στον χώρο υπήρχαν δείγματα παλιών και νέων συστημάτων σε εντυπωσιακές τομές μεγάλων διαστάσεων. Οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τα νέα προϊόντα αλλά και να λύσουν τυχόν απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.