ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Επέδειξε την ισχυρή διεθνή της θέση στην “BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2019”

H ALUMINCO στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την προώθηση των προϊόντων της σε νέες και αναδυόμενες αγορές, συμμετείχε για πρώτη φορά με περίπτερο στη σημαντική διεθνή έκθεση δομικών υλικών και κατασκευών “BIG 5 CONSTRUCT ΕGYPT 2019”. Η έκθεση διεξήχθη από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο νεόδμητο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Καΐρου,  Egypt International Exhibition Center.

Το περίπτερο της ελληνικής εταιρείας επισκέφτηκαν εκπρόσωποι μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, καθώς και κατασκευαστικές και μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες.

Ως κορυφαίος πρεσβευτής της Ελληνικής αποστολής στο Κάϊρο, έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν από κοντά τα νέα της προϊόντα, ενώ πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση σε διεθνή έκθεση του νέου συρόμενου / ανασυρόμενου συστήματος SL320. Το SL320 αποτελεί τον καλύτερο προπομπό του μέλλοντος για το brand ALUMINCO στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μη θερμομονωτικών συστημάτων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το νέο σύστημα γυάλινου κάγκελου SlimLine, της κορυφαίας σειράς Crystalline, κέρδισε τις εντυπώσεις και κάλυψε ολοκληρωτικά τις επιθυμίες των επισκεπτών με τις τρεις νέες εκδόσεις TOP, SIDE και IN-FLOOR. Υποψήφιο ως «Κάγκελο της Χρονιάς» το SlimLine ξεχωρίζει με τη μοναδική του φρεσκάδα στη σχεδίαση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Μέσα από την πλήρη γκάμα προϊόντων της, η ALUMINCO καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ποιότητα και καινοτομία, ενώ επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση για σταθερή και βιώσιμή ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.