ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΕΑ: Διεθνές Forum για το Ελληνικό Αλουμίνιο στις 20-21 Ιουνίου 2018

 

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου διοργανώνει την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής, Διεθνές Forum με τίτλο «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία».

Στόχος των διήμερων εκδηλώσεων είναι να αναδείξει τη σημασία του κλάδου του αλουμινίου στην εθνική οικονομία, να αναλύσει τις διεθνείς εξελίξεις και την ανταγωνιστικότητα του κλάδου στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον,  να προδιαγράψει τις προοπτικές ανάπτυξης της εσωτερικής αγοράς και τις τάσεις στα προϊόντα, τις προδιαγραφές και τις αρχιτεκτονικές λύσεις. Τα παραπάνω θέματα θα αναλύσουν εξειδικευμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η υψηλού επιπέδου εκδήλωση απευθύνεται την πρώτη ημέρα κυρίως σε εκπροσώπους της Κυβέρνησης και της Πολιτείας, των Θεσμικών Οργάνων και των στελεχών του κλάδου και τη δεύτερη ημέρα κυρίως προς τους έλληνες αρχιτέκτονες, τους ενεργειακούς μηχανικούς και τους αλουμινοκατασκευαστές.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Forum πέρα από το πρόγραμμα με τους κύριους ομιλητές θα λειτουργεί παράλληλα και για τις δύο ημέρες έκθεση προϊόντων αλουμινίου των χορηγών που είναι μέχρι τώρα οι εταιρίες: ΕΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ, ALUMIL, ALUMINCO, COSMOS, ELVIAL, EXALCO, EUROPA, ETEM, NEOKEM, INVER EAST MED.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ειδικά σεμινάρια όπως αυτό την Τρίτη 20/6 με θέμα “Πρόσφατες εξελίξεις στο κανονιστικό πλαίσιο στον κλάδο των κουφωμάτων και υαλοπετασμάτων” με ομιλητή τον Δρ Παύλο Βαταβάλη (υπεύθυνου κτηριακού τομέα και προτυποποίησης του Ευρωπαϊκού Αλουμινίου, Βρυξέλλες).

Το σεμινάριο απευθύνεται στους αλουμινοκατασκευαστές και στα στελέχη των διελάσεων και θα παρουσιασθούν οι νέες προδιαγραφές για τα κουφώματα που θα πρέπει να ακολουθεί ο κλάδος.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με την παραλαβή της σχετικής πρόσκλησης.

Για οποιαδήποτε  επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.