ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συνεχίζει με επιτυχία την ενημέρωση των κατασκευαστών αλουμινίου

Στο πλαίσιο της συνεχούς πληροφόρησης αλλά και της ενίσχυσης των σχέσεων που έχει αναπτύξει η EUROPA με το δίκτυο κατασκευαστών αλουμινίου πανελλαδικά, συνεχίζονται οι επιτυχημένες εκδηλώσεις ενημέρωσης στο σύνολο της χώρας. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις σε Πάτρα, Ναύπλιο, Ηράκλειο, Χανιά, Άρτα και Λάρισα, ενώ αναμένονται και άλλες σε όλη την επικράτεια.

Στις εκδηλώσεις οι κατασκευαστές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα της EUROPA, τις τεχνικές βελτιώσεις στα ήδη υπάρχοντα, καθώς και για μια σειρά χρήσιμων επιχειρηματικών πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία. Οι ημερίδες έχουν ως στόχο τόσο την ενίσχυση των τεχνικών γνώσεων των κατασκευαστών όσο και την ενίσχυση των επιχειρηματικών και εμπορικών τους δυνατοτήτων, σε μια εποχή όπου η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Ξεχωριστό κομμάτι περιλαμβάνει την ενημέρωση για το πρόγραμμα επιδότησης «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» που ενδιαφέρει τον ευρύτερο κλάδο των κατασκευών.

Στις ημερίδες, εκ μέρους της EUROPA παρευρίσκονται στελέχη από μεγάλο αριθμό τμημάτων (Εμπορικό Τμήμα, Τμήμα Έργων, Τμήμα Marketing, Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης), καθώς και στελέχη της ανώτατης διοίκησης. Οι κατασκευαστές εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες που συλλέγουν έχουν και τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της εταιρείας και να αναπτύξουν τους προβληματισμούς τους σε συζήτηση κατ’ ιδίαν μαζί τους.

Η EUROPA στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Έλληνα κατασκευαστή αλουμινίου, ενημερώνοντάς τον για όλες τις εξελίξεις και υποστηρίζει την επαφή του με την εταιρεία σε κάθε δυνατό επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.