ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΚουφώματα

aluFIND.gr – Showrooms: Πλατφόρμα αναζήτησης κατασκευαστών και showrooms κουφωμάτων

Το aluFIND.gr – Showrooms είναι η πλατφόρμα καταχώρησης και αναζήτησης Κατασκευαστών και Showrooms Κουφωμάτων. Απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό που αναζητά ένα έμπιστο και πιστοποιημένο συνεργείο για την ενεργειακή αναβάθμιση και αντικατάσταση των κουφωμάτων της κατοικίας του.

Στην διαδικτυακή εφαρμογή προβάλλονται κατασκευαστικά κουφωμάτων και οι εκθεσιακοί τους χώροι κατά γεωγραφική περιοχή, με απεικόνισή τους στους χάρτες της Google, ενώ είναι δυνατή και η αναζήτηση/επιλογή τους και κατά επωνυμία του συστήματος.

 

Κάθε εταιρία που συμμετέχει στην εφαρμογή προβάλλεται τόσο ομαδικά στην ευρύτερη περιοχή της, όσο και με αποκλειστική σελίδα η οποία περιλαμβάνει το λογότυπό της, φωτογραφίες έργων ή εκθεσιακού χώρου, εταιρικό προφίλ, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.

Στο aluFIND.gr – Showrooms καταχωρούνται δωρεάν οι ενεργοί συνδρομητές του περιοδικού aluminium magazine. Όσοι κατασκευαστές κουφωμάτων ενδιαφέρονται να καταχωρηθούν θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό αίτημα, ανεξάρτητα αν είναι συνδρομητές ή όχι στο περιοδικό.

Παράλληλα, αντίστοιχη διαδικτυακή εφαρμογή λειτουργεί και για τους προμηθευτές του κλάδου των κουφωμάτων, το aluFIND.gr – Suppliers.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.