ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

EUROPA: Χορηγός στην 1η διοργάνωση ρυθμικής γυμναστικής IRINI Cup-Chalkida

Στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου προγράμματος υποστήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η EUROPA στηρίζει ως χορηγός την 1η Διεθνή Διοργάνωση Ρυθμικής Γυμναστικής IRINI Cup-Chalkida.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ειρήνη Χαλκίδας, διαρκεί από σήμερα 24 έως και 27 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης», με την άδεια-έγκριση της Ε.Γ.Ο. και υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Στη διοργάνωση θα φιλοξενηθούν περίπου 300 αθλήτριες όλων των κατηγοριών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Εσθονία, Ινδία και Ουκρανία), ενώ εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και η Εθνική Ομάδα του ανσάμπλ, λίγο πριν τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γουαλαδαχάρα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η υποστήριξη ενεργειών που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο, αποτελεί βασικό κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας της EUROPA και εφαρμόζεται διαρκώς και σε βάθος χρόνου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.