ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Fischer: Νέα ανοξείδωτη μπετόβιδα βαρέως τύπου Ultracut FBS II Α4

Η νέα μπετόβιδα βαρέως τύπου ULTRACUT FBS II σε ανοξείδωτη έκδοση Α4, αποτελεί άλλη μια καινοτομία της fischer στις απευθείας στερεώσεις προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια για τη σύνδεση παλιού και νέου σκυροδέματος. Αναγνωρίζεται εύκολα από την κόκκινη μύτη που έχει υποστεί ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης ώστε να διεισδύει πιο γρήγορα ακόμα και σε πολύ σκληρό σκυρόδεμα. Είναι κατάλληλη τόσο για ρηγματωμένο και μη ρηγματωμένο σκυρόδεμα (με πιστοποιητικό ΕΤΑ) και παράλληλα συνοδεύεται και από πιστοποιητικά για σεισμογενείς περιοχές C1 & C2 και πυραντίστασης 120 λεπτών.

Επιτρέπει την αφαίρεση και επαναχρησιμοποίηση της σε άλλη εφαρμογή μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος. Σε κάθε κουτί υπάρχει ειδικό χιτώνιο που επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο του σπειρώματος ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν έχει υποστεί φθορές και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια σε επόμενη εφαρμογή.

Η ειδική γεωμετρία του σπειρώματος μειώνει πολύ τις τάσεις απόσχισης στο σκυρόδεμα, επιτρέποντας έτσι την τοποθέτηση σε μικρές αποστάσεις μεταξύ στηρίξεων, αλλά και από ακμή σκυροδέματος.

Έχοντας δυνατότητα διαφορετικών κεφαλών (εξάγωνη, φρεζάτη) αποτελεί ιδανική λύση για στερέωση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, καθισμάτων σε γήπεδα, προσόψεων, περιφράξεων, ραφιών τύπου dexion, μεταλλοτύπου για καλούπια μπετόν (ξυλότυπου), ικριωμάτων (σκαλωσιών), καθώς και προσωρινών στηρίξεων (π.χ. σε εργοτάξια).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.