ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Εφαρμογή του καινοτόμου γυάλινου ανεμοφράκτη Open Air σε εστιατόριο στο Παρίσι!

Η αλυσίδα εστίασης “Five Guys” επέλεξε το μοναδικό σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη Open Air της ALUMINCO για το κατάστημά της στη περιοχή Bercy του Παρισιού, όπου επιτεύχθηκε μια κατασκευή σύγχρονη, ασφαλής και όμορφη.

Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες, με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την ιδανική πρόταση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη και διαθέσιμη αποκλειστικά από την ALUMINCO, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται, αναλόγως το μοντέλο, ηλεκτρικά ή και χειροκίνητα με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Το σύστημα Open Air το διακρίνει o minimal σχεδιασμός του, η σύγχρονη ομορφιά και η ανώτερη ποιότητα. Απλό και μοντέρνο ταυτόχρονα, παρέχει ατελείωτες επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό ή ιδιαίτερη κατασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.