ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Η πρώτη ελληνική εταιρεία που παρέχει EPD για το σύνολο του κουφώματος

Πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά, τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL διαθέτουν EPD – Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (Environmental Product Declaration) και αποτελούν την ιδανική επιλογή για έργα με βιοκλιματικό σχεδιασμό που στοχεύουν σε πιστοποίηση LEED.

Για την ALUMIL αποτελεί βασική προτεραιότητα να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της είναι φιλικά προς το περιβάλλον, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Υπογραμμίζεται ότι τα EPD των προϊόντων της ALUMIL δεν αναφέρονται μόνο στα προφίλ αλουμινίου, αλλά στο σύνολο του κουφώματος, με όλα τα στεγανωτικά υλικά, όλους τους μηχανισμούς, καθώς και τους υαλοπίνακες. Το γεγονός αυτό τα καθιστά τα συστήματα της εταιρείας ιδιαίτερα ελκυστικά σε έργα που απαιτούν τεκμήρια για τη διεκδίκηση πιστοποίησης LEED.

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL που διαθέτουν EPD, είναι:

Υαλοπετάσματα

SMARTIAM7, SMARTIAM50

Ανοιγόμενα συστήματα

SMARTIA S67, SUPREME S77, SUPREME S91

Συρόμενα συστήματα

SMARTIA S440, SMARTIA S560, SUPREME S650, SUPREME S700

Ενημερωθείτε για ό,τι θα πρέπει να ξέρετε γύρω από τα EPD και τις δημοφιλείς πιστοποιήσεις LEED, μέσα από το ενδιαφέρον βίντεο που ετοίμασε η εταιρεία.

Τα πάντα γύρω από το EPD και την πιστοποίηση LEED

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.