ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Syntha Pulvin®: Πούδρες βαφής για αρχιτεκτονικές εφαρμογές με ταυτότητα

Η Syntha Pulvin®, το αρχιτεκτονικό brand της Sherwin-Williams, έχει μια μακρά παράδοση αξιοπιστίας στην Ευρώπη που βασίζεται στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Οι πούδρες Syntha Pulvin® έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και συγκεκριμένα όταν χρησιμοποιήθηκαν σε κτίριο του Λονδίνου το 1972.

Η  Syntha Pulvin® προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών πουδρών βαφής, ειδικά σχεδιασμένων για να προσδίδουν υψηλή αισθητική στα κτίρια και παράλληλα να παρέχουν προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι πούδρες διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων, γυαλάδας και υφής, αποτελώντας τη βέλτιστη επιλογή πούδρας βαφής  για όλες τις απαιτητικές αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Η γκάμα των πουδρών βαφής Syntha Pulvin® περιλαμβάνει χρώματα σε αποχρώσεις RAL και NCS σε διάφορα επίπεδα στιλπνότητας καθώς και σε υφή λεία και λεπτό σαγρέ. Περιλαμβάνει επίσης τις συλλογές Vision 2020 και Anodite.

Οι πούδρες Syntha Pulvin® είναι πιστοποιημένες κατά Qualicoat Class 1, 1.5, 2 ή 3, GSB Standard και Master και AAMA 2603, 2604 και 2605.

Οι πούδρες Syntha Pulvin® βάφουν το Embassy Gardens του Λονδίνου

Οι αρχιτέκτονες επέλεξαν τις πούδρες βαφής Syntha Pulvin® για το κτίριο Embassy Gardens που βρίσκεται στην περιοχή Nine Elms του Λονδίνου

Το Embassy Gardens αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές του Λονδίνου. Βρίσκεται στην καρδιά του Nine Elms στις νότιες όχθες του ποταμού Τάμεση και περιλαμβάνει χιλιάδες πολυτελείς κατοικίες, χώρους εργασίας αλλά και χώρους που φιλοξενούν ποικίλες δραστηριότητες.

Ο σχεδιασμός του από τους καλύτερους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές του κόσμου και οι υψηλές προδιαγραφές της περιοχήςm θα κάνουν το Embassy Gardens μία από τις πιο διάσημες περιοχές του Southbank.

Οι πούδρες βαφής Syntha Pulvin® αποτελούν επιλογή των αρχιτεκτόνων του Embassy Gardens, χαρίζοντας τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας τη διαχρονικότητα και αντοχή ενός μεγάλου έργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.