ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Εντείνει την παρουσία της σε νέες αγορές με στρατηγική συνεργασία στην Αρμενία

Στο Ερεβάν της Αρμενίας, η Εtem και ηγετική αρμενική εταιρεία ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. Στην επίσημη εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη της στρατηγικής επιχειρηματικής σχέσης, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εκπροσώπων της κατασκευαστικής βιομηχανίας στη χώρα.

Για την Εtem, η συνεργασία με έναν Αρμένιο εκπρόσωπο αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να επεκτείνει την παρουσία της σε νέες αγορές. Η προσέλκυση μιας τοπικής εταιρείας ως αντιπροσώπου της Αρμενίας για τα αρχιτεκτονικά συστήματα Εtem αποτελεί ένα επιτυχημένο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο νέος στρατηγικός εταίρος της Εtem δραστηριοποιείται στην αρμενική αγορά από το 2000 και έχει υλοποιήσει διάφορα έργα που έχουν απτό αντίκτυπο στη σύγχρονη αστική εικόνα του Ερεβάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.