ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Neokem: Ανανεωμένο, πολύγλωσσο & πλήρως λειτουργικό το νέο site της εταιρίας

Το νέο site της Neokem ακολουθεί, με δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα, το ανανεωμένο branding της εταιρίας. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών για ευκολία στην πλοήγηση, φιλικό μενού με ξεκάθαρο layout, σαφείς τίτλους και ενημερωμένο περιεχόμενο.

Εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρίας που επιδιώκει την εξασφάλιση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, τα οποία προσθέτουν αξία στο έργο των πελατών της.

Η έμφαση στα ελληνικά και διεθνή έργα, με χρώματα πούδρας Neokem αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών, είναι οι κύριοι στόχοι της ανανεωμένης ιστοσελίδας.

Το website απευθύνεται στον επαγγελματία, στον αρχιτέκτονα, στον  κατασκευαστή, στον ξενοδόχο αλλά και τον ιδιώτη μέσω του διευρυμένου δικτύου πωλήσεων της Neolem σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρει στον επισκέπτη αναλυτική παρουσίαση για κάθε κατηγορία χρωμάτων πούδρας με ηλεκτρονικά χρωματολόγια, πίνακες προϊόντων ανά εφαρμογή και πιστοποιήσεις.

Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να ανακαλύψει τα οφέλη των χρωμάτων της Neokem, ξεφυλλίζοντας τα έντυπα, όπου θα βρει καινοτόμες λύσεις που ταιριάζουν στις προτιμήσεις του. Επίσης μπορεί να δει άρθρα και δημοσιεύσεις που τον ενδιαφέρουν.

Η νέα ιστοσελίδα www.neokem.eu «τρέχει» ήδη σε ελληνικά αγγλικά, γερμανικά και ρωσικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button