ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Άκρως επιτυχημένη παρουσία στη διεθνή έκθεση ALUMINIUM 2022

Σε έναν χώρο διαμορφωμένο ειδικά για να αναδείξει τις δυνατότητες της Europa σε επίπεδο παραγωγής και συνοδευτικών υπηρεσιών, η ελληνική διέλαση πρόταξε την φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης που τη διακρίνει.

Ο απολογισμός της παρουσίας της Europa στην έκθεση ALUMINIUM 2022 είναι άκρως θετικός με το κλείσιμό της. Η έκθεση έλαβε χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Dusseldorf της Γερμανίας. Το περίπτερο της Europa βρισκόταν στο HALL 1, booth 48A.

Από την Europa εκτός των άλλων παρευρέθηκαν συγκεκριμένα ο Export Manager, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, η Marketing Manager, Μαρία Μιχαλοπούλου, o Δ/ντής Παραγωγής, Άρης Καζάνας, ο υπεύθυνος του τμήματος ΑΠΕ, Φίλλιπος Φραγκούλης και ο υπεύθυνος κατεργασιών, Λάμπρος Βλάσσης.

Η Europa στο περίπτερό της είχε ως κεντρικό μήνυμα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει σχετικά με την παραγωγή βιομηχανικού προφίλ (standard προφίλ και προφίλ επί σχεδίω). Σε έναν χώρο διαμορφωμένο ειδικά για να αναδείξει τις δυνατότητες της ελληνικής διέλασης σε επίπεδο παραγωγής και συνοδευτικών υπηρεσιών, η εταιρεία πρόταξε την φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης που τη διακρίνει, αποτελώντας ένα One-stop Shop για τους πελάτες.

Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες από 100 χώρες, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έκθεση, στο περίπτερο της Europa παρευρέθηκε και ο Πρόξενος της Ελλάδας στο Dusseldorf, Βασίλης Κοΐνης.

Επισημαίνεται ότι η Europa έχει ήδη παρουσία σε 27 χώρες σε 5 ηπείρους, και επιδιώκει ακόμα υψηλότερο επίπεδο συνεργασιών, καθώς οι επενδύσεις της τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και σε προσωπικό έχουν ενισχύσει τις παραγωγικές της δυνατότητες χωρίς ποτέ να σταματά να ενισχύει την προϊοντική φαρέτρα της.

Κεντρικό σημείο στο οποίο διαχρονικά έδινε έμφαση η Europa, τόσο στο αρχιτεκτονικό όσο και στο βιομηχανικό προφίλ για επαγγελματική χρήση, ήταν οι σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις συνεργασίας με πελάτες και προμηθευτές. Διεθνή γεγονότα όπως και η ALUMINIUM EXPO 2022 βοηθούν τόσο την εταιρεία όσο και τη χώρα να εμφανίσει στο διεθνές στερέωμα τις ισχυρές αξίες που διέπουν το ελληνικό επιχειρήν.

Η Europa δεσμεύεται να ανανεώσει την παρουσία της στην έκθεση και για το 2024.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.