ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Etem: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η “BusinessDay” στη Θεσσαλονίκη

Η Etem διοργάνωσε “BusinessDay” στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου να δίνει δυναμικό «παρών».

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για επιλεγμένους συνεργάτες στο Porto Palace της συμπρωτεύουσας, όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι από 50 συνεργάτες και επαγγελματίες του κλάδου.

Η  “BusinessDay” της δυναμικής διέλασης ξεκίνησε με την ομιλία του Global Commercial Director, Λ. Γιαννούχου, ο οποίος παρουσίασε το όραμα του ομίλου Etem, καθώς και το νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα. Ο κ. Γιαννούχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η επαναλειτουργία του εργοστασίου μας στη Μαγούλα Αττικής σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την Etem».

Ακολούθησε παρουσίαση της Ομάδας του υποκαταστήματος Etem στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια έγινε αναλυτική τεχνική ενημέρωση για επιλεγμένα συστήματα από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρίας, μεταξύ των οποίων και το νέο Ε68, ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα.

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.