ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ift Rosenheim: Εγκαίνια για την εκπρόσωπο του κοινοποιημένου φορέα σε Ελλάδα και Κύπρο ift Hellas!

Οι Δρ. Jochen Peichl, Δημήτρης Μουστακίδης και Matthias Fröhleke υπογράφουν τη σύμβασηςσυνεργασίας μεταξύ ift Rosenheim και ift Hellas

Στην εκδήλωση εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στο THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκε επίσημα η εκπροσώπηση του κοινοποιημένου φορέα ift Rosenheim από το ift Hellas για Ελλάδα και Κύπρο.

Στα εγκαίνια του ift Hellas παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του κλάδου των παραγωγών συστημάτων του αλουμινίου, εκπρόσωποι του υπουργείου εσωτερικών, σωματεία και σύλλογοι του κατασκευαστικού κλάδου κουφωμάτων αλουμινίου, συνθετικού και ξύλου.

Εκπρόσωποι του κλάδου των παραγωγών συστημάτων, του υπουργείου εσωτερικών, σωματείων και συλλόγων έδωσαν το “παρών” στα εγκαίνια του ift Hellas

Το «παρών» έδωσαν και πελάτες του iftRosenheim, με επίτιμους προσκεκλημένους τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Walter Stechel, τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση και τον Αντιπρόεδρο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου , Στέφανου Τζιρίτη.

Ο Δρ. Γεώργιος Μουστακίδης άνοιξε την εκδήλωση με μια σύντομη ιστορική αναφορά και υπογράμμισε πως αν και «άνθρωπος του περιβάλλοντος», της επιθεώρησης και της εκπαίδευσης, έγινε η «γέφυρα» της Ελλάδας, με το ift Rosenheim. Στην ομιλία του ευχαρίστησε τους Χρήστο Κουνέλη (ALUK Α.Ε.), Γεώργιο Μυλωνά (ALUMIL Α.Ε.) και Δημήτριο Τζίκα (ELVIAL Α.Ε.) που τον παρότρυναν για την εμπλοκή του. Εκτίμησε ότι μάλλον πέτυχε να βοηθήσει τον κλάδο και να γίνει ο πρόδομος για τον γιο του Δημήτρη Μουστακίδη που με τη νεοϊδρυθείσα του εταιρία ift Hellas και ως επίσημος ελεγκτής του ift Rosenheim στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες με μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Γενικός Δ/ντής του ift Hellas, Δημήτρης Μουστακίδης

Μετά τους χαιρετισμούς των επίτιμων προσκεκλημένων, χαιρέτησε ο Δημήτρης Μουστακίδης, Γενικός Δ/ντής του ift Hellas και ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας και συνεργασίας του ελληνικού παραρτήματος με το ift Rosenheim, το όραμα του ift Hellas και πως θα παρέχονται οι υπηρεσίες στην Ελλάδα, Κύπρο και τις γειτονικές χώρες. Ανακοίνωσε, ότι στο εγγύς μέλλον θα δημιουργηθούν δύο επίσημα κέντρα δοκιμών ift σε ιδιαίτερη συνεργασία με διελάσεις και των κέντρων δοκιμών τους, υπό το ift Hellas και ως εσωτερικό εργαστήριο του ift Rosenheim. Το παραπάνω θα προσφέρει τη δυνατότητα διεξαγωγής δοκιμών στην Ελλάδα και σε πελάτες που δεν έχουν ιδιόκτητους θαλάμους δοκιμών. Με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα των αναγκών της αγοράς, θα επεκτείνονται οι υποδομές δοκιμών στα επίσημα κέντρα δοκιμών ift στην Ελλάδα.

Από αριστερά Matthias Fröhleke, Μέλος της διοίκησης του ift Rosenheim, Δημήτρης Μουστακίδης, Γενικός Δ/ντής του ift Hellas, Δρ. Γεώργιος Μουστακίδης και Δρ. Peichl, Γενικός Δ/ντής του Ομίλου ift

Στη συνέχεια χαιρέτησε ο Γενικός Δ/ντής του Ομίλου ift, Δρ. Peichl, ο οποίος έδειξε τη μεγάλη του ευχαρίστηση για την επιτυχημένη συνεργασία, με τον πατέρα και γιο Μουστακίδη και εξέφρασε την απεριόριστη υποστήριξή του στο ift Hellas και προσωπικά στον Δημήτρη.

Μετά το χαιρετισμό του Θάνου Μακρή, εκπροσώπου του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.), ο οποίος ενημέρωσε και για το σκοπό και το ρόλο του νεοϊδρυθέντος ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ., ακολούθησε η επίσημη υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας από τους Δρ. JochenPeichl, Δημήτρη Μουστακίδη και Matthias Fröhleke.

Σε μια σύντομη παρουσίαση, οι Andreas Graf, Δ/ντής Εργαστηρίου – Κεντρική διαχείριση εργαστηρίων και Markus Egli, Δ/ντής Τμήματος Λειτουργίας & Τεχνολογίας, έδειξαν συγκεκριμένα προβλήματα από την τοποθέτηση κουφωμάτων και από δοκιμές σε αντοχή σε ανεμοπίεση, αεροπερατότητα και υδατοστεγανότητα. Το επίσημο πρόγραμμα έκλεισε ο Matthias Fröhleke, Μέλος της διοίκησης του ift Rosenheim, Τμήμα δοκιμών, πλέκοντας το εγκώμιο του Δημήτρη Μουστακίδη, με ευχές για μία παραγωγική μελλοντική συνεργασία.

Ακολούθησε πλούσιο Cocktail, στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν προβλήματα και θέματα συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.