ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Τα συστήματα της «πρωταγωνιστούν» στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Nana Princess

Τα καινοτόμα συστήματα της ALUMIL «στόλισαν» το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Nana Princess Hotel στη Χερσόνησο της Κρήτης, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του φέτος την άνοιξη.

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού μπροστά σε μία πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο και στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται σουίτες με ιδιωτικές πισίνες, εξωτερικές πισίνες, έξι διαφορετικοί χώροι για φαγητό και ποτό, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας και spa τελευταίας τεχνολογίας.

Τα συστήματα της ALUMIL που χρησιμοποιήθηκαν για να προσθέσουν μία ακόμη νότα πολυτέλειας στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, είναι τα προηγμένα ανασυρόμενα συστήματα SUPREME S700 και SMARTIA S560, καθώς και τα εξελιγμένα ανοιγόμενα συστήματα SMARTIA M11000 και SMARTIA M9660. Τέλος, το έργο «σφραγίστηκε» με το εξαιρετικό σύστημα υαλοπετασμάτων SMARTIA M7.

Το Nana Princess, ιδιοκτησίας και διαχείρισης του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη Α.Ε., θα προσθέσει στη δυναμική του νησιού 112 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, μαζί με παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας. Τα προϊόντα της ALUMIL αποτελούν κορυφαία επιλογή σε έργα υψηλών απαιτήσεων, στα οποία η ποιότητα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Η πληθώρα των λύσεων που παρέχει η εταιρεία, από αναρίθμητα συστήματα κουφωμάτων, έως πολλαπλές λύσεις για εξωτερικούς χώρους όπως πέργκολες, περιφράξεις και decking, διασφαλίζουν ολοκληρωμένα αποτελέσματα με συνοχήκαι υψηλή αισθητική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button