ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Το νέο εταιρικό site βρίσκεται στον «αέρα» και είναι… «Μίλια Μπροστά»!

Το νέο site της ALUMIL βρίσκεται πλέον στον «αέρα», με σκοπό την παροχή μιας μοναδικής εμπειρίας πλοήγησης στους επισκέπτες του.

Ο επανασχεδιασμός του επίσημου site της εταιρείας κάνει την περιήγηση πιο εύκολη και πιο ευχάριστη τόσο σε υπολογιστές, όσο και σε φορητές συσκευές (Smartphone, Tablet κ.λπ.), εστιάζοντας στην ολοκληρωμένη ενημέρωση μέσα από ένα πολύ φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον.

Επίσης, υποστηρίζεται με επιτυχία η online ενημέρωση και εκπαίδευση κάθε επισκέπτη, μέσω της οργάνωσης εξατομικευμένου περιεχομένου και εργαλείων, τα οποία διευκολύνουν την πληροφόρηση των κατασκευαστών, των αρχιτεκτόνων και των τελικών χρηστών.

Οι επισκέπτες του νέου site της ALUMIL έχουν τη δυνατότητα:

  • Να αντλούν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προϊοντική γκάμα της εταιρείας, καθώς και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες, ανάλογα με την κατηγορία επισκέπτη στην οποία ανήκουν.
  • Να συγκρίνουν αποτελεσματικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά δύο ή περισσότερων συστημάτων που τους ενδιαφέρουν.
  • Να αποκτήσουν πρόσβαση σε εργαλεία και σημαντικά αρχεία που θα τους βοηθήσουν στην καθημερινή εργασία τους.
  • Να μάθουν τα πάντα για τα κουφώματα αλουμινίου, από τη διαδικασία επιλογής, μέχρι τη σωστή συντήρηση.
  • Να βρουν γρήγορα και εύκολα έναν συνεργάτη από το ευρύ δίκτυο των κατασκευαστών της ALUMIL.

Περιηγηθείτε στο νέο site της εταιρείας στη δ/νση www.alumil.com και δείτε γιατί η ALUMIL βρίσκεται «Μίλα Μπροστά»!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.