ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Στον «αέρα» η νέα διαφημιστική καμπάνια για το «Εξοικονομώ»

Το πιο σημαντικό στάδιο του προγράμματος «Εξοικονόμησης κατ’ Οίκον ΙΙ» επέλεξε η ALUMINCO για να μιλήσει σε ένα μεγάλο κοινό, με τη νέα διαφημιστική της εκστρατεία.

Η εκστρατεία, που «τρέχει» κυρίως στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ως κεντρική ιδέα το ΤΩΡΑ, την πιο σημαντική φάση του «Εξοικονομώ» που θα πρέπει να επιλέξει ο καταναλωτής συνεργάτη για το πρόγραμμα. Και ΤΩΡΑ, είναι η καλύτερη στιγμή να επιλέξει κανείς ALUMINCO!

Η καμπάνια μιλάει για «τους δυνατότερους», «τους καλύτερους», «τους πιο αποδοτικούς», «τους πιο αγαπημένους», με σύμβολα φτιαγμένα από αλουμίνιο, το υλικό που χαρακτηρίζει την εταιρεία και τον χώρο.

Τα κύρια μηνύματα παραπέμπουν στα πιο σημαντικά pillars της δυναμικής διέλασης. Η καμπάνια αθροίζει όλους τους λόγους, για τους οποίους αξίζει να επιλέξει κάνεις ALUMINCO. Μιλάει δηλαδή για τα οφέλη του καταναλωτή αλλά έχει και corporate χαρακτήρα.

Η εκστρατεία «τρέχει» με αρκετά θέματα, δημιουργώντας μια οικογένεια. Όλα τα υλικά της καμπάνιας οδηγούν στο site www.exoikonomoaluminco.gr, στο οποίο εξηγούνται όλα όσα αξιώνουν τα μηνύματα της καμπάνιας και παρουσιάζονται τα κορυφαία ενεργειακά συστήματα της εταιρείας.

Τα συστήματα ALUMINCO υπερκαλύπτουν τον ενεργειακό στόχο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙI» και μεγιστοποιούν τις αποδόσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.