ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ένα ακόμα «διαμάντι» για τη δυναμική διέλαση

Με τη συμμετοχή πάνω από 500 επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων έλαμψαν για μια ακόμη χρονιά τα «Διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας. Οι εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα για τις προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2018”.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την New Times Publishing στο Grande Bretagne Hotel Athens, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι εταιρείες «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες). Στην εκδήλωση έκαναν ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις οι κ.κ.:

  • Δημήτρης Αβραμόπουλος, Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ε.Ε
  • Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
  • Χρήστος Σπίρτζης, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
  • Γιώργος Τσίπρας, Δ/ντής Οικονομικών του Γραφείου του Πρωθυπουργού
  • Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας
  • Λόης Λαμπριανίδης, Γεν. Γραμ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων
  • Χρίστος Δήμας, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη
  • Γιάννης Μανιάτης, Βουλευτής
  • Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ
Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης (μέσο) εκπροσώπησε την εταιρεία στα “Diamonds of the Greek Economy 2018”

Σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, που έγινε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, απονεμήθηκαν βραβεία και διακρίσεις σε εκπροσώπους εταιρειών που ήλθαν από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Η ELVIAL έλαμψε και πάλι, με μία διάκριση που την κατατάσσει στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές βιομηχανίες, με οικονομική θωράκιση, με συνεχείς επενδύσεις που αποτελούν οξυγόνο στην πολύπαθη ελληνική οικονομία, με εξωστρέφεια που αναπτύσσει στις δυσκολότερες διεθνείς αγορές όπως αυτές της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, γνωστές για τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ και απαιτήσεις γενικότερα.

Όπως αναφέρθηκε μακροσκελώς στην εκδήλωση, η ELVIAL θα συνεχίσει να εφαρμόζει και στο εξωτερικό το μοντέλο ανάπτυξης που την ανέδειξε σε κορυφαία βιομηχανία και στην ελληνική αγορά, βασιζόμενη πάντα σε υγιείς και μακρόπνοες συνεργασίες που το ανθρώπινο στοιχείο και η ηθική θωράκιση έχουν την πρώτη προτεραιότητα.

Τέλος, η εταιρεία που έχει χαρακτηρισθεί από τις αγορές ως μία ιδιαίτερα καινοτόμος βιομηχανία αλουμινίου, δεσμεύθηκε για την παρουσίαση νέων πρωτοποριών πολύ σύντομα που θα ανατρέψουν και πάλι τα δεδομένα στις αγορές των συστημάτων αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.