ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους συνεργάτες κατασκευαστές των Τρικάλων

Ιδιαίτερα μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των κατασκευαστών των Τρικάλων για το εκπαιδευτικό σεμινάριο της EXALCO

Η EXALCO πραγματοποιεί σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ενημέρωση των κατασκευαστών της για τις εξελίξεις στην εταιρεία και τα νέα πρωτοποριακά συστήματά της.

Η θεσσαλική διέλαση, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Σιδηρουργών Τρικάλων, πραγματοποίησε στα Τρίκαλα σεμινάριο για τους κατασκευαστές και πελάτες της. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο συνεδριακό χώρο μεγάλου ξενοδοχείου της πόλης και σημείωσε τεράστια επιτυχία χάρη στην υψηλή προσέλευση και το ενδιαφέρον των κατασκευαστών.

Μεταξύ άλλων οι κατασκευαστές ενημερωθήκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στην EXALCO και τα πλεονεκτήματα των νέων συστημάτων

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις του κλάδου αλουμινίου και οι στόχοι της EXALCO από τον Αντιπρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο, Θάνο Τσιάρα. Η Υπεύθυνη Marketing, Άλκηστις Κατσιάβα ενημέρωσε τους κατασκευαστές για την έννοια του internet marketing, καθώς και για το πως οι ίδιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν σωστά αυτό το εργαλείο ώστε να προωθηθεί η επιχείρησή τους. Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Τμήματος R&D, Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος παρουσίασε τα νέα συστήματα της εταιρείας και τόνισε τα πλεονεκτήματα τους.

Στον χώρο υπήρχαν δείγματα παλιών και νέων συστημάτων σε εντυπωσιακές τομές μεγάλων διαστάσεων. Οι κατασκευαστές είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της EXALCO, αλλά και να λύσουν τυχόν απορίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

Η EXALCO ευχαρίστησε τον Συνεταιρισμό Σιδηρουργών Τρικάλων για τη χρόνια συνεργασία και την άψογη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και δεσμεύεται να συνεχίσει να πραγματοποιεί σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα, καθώς η ενημέρωση και εκπαίδευση των κατασκευαστών αποτελεί πρωταρχικό στόχο της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.