ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Smart Pack II: Το απολυτό πακέτο για τις προσφορές του «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»

Η εταιρεία ΘΕΜΕΛΙΟ Software προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κατασκευαστές που θα αναλάβουν έργα από το «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» δημιούργησε την extra έκδοση Smart Pack II. Πρόκειται για μία εφαρμογή που έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα Profil Gold και παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης έκδοσης προσφοράς με βάση τις απαιτήσεις του «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Τρόπος λειτουργίας

Ο χρήστης του προγράμματος καταχωρεί τα δεδομένα του έργου και όταν τα ολοκληρώσει έχει στη διάθεσή του, αυτόματα, τις δύο εκτυπώσεις που χρειάζεται να δώσει στον ενεργειακό επιθεωρητή και στον πελάτη του.

  • Τεχνική προσφορά

Η πρώτη εκτύπωση είναι η τεχνική προσφορά που συμπεριλαμβάνει τις κατασκευές όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και εμφανίζονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ενεργειακός επιθεωρητής (Uw, διορθ. Uw, Usb, Ug, Αεροδιαπερατότητα κ.τ.λ.) για την ενεργειακή μελέτη του ακινήτου

  • Οικονομική προσφορά

Το πρόγραμμα αυτόματα διασπάει τα κουφώματα σε τζαμιλίκια και εξώφυλλα και λαμβάνοντας όλα τα στοιχεία (την περιοχή, το Uw, τις διαστάσεις, αν είναι παράθυρο ή εξωστόθυρα), υπολογίζει και διαμορφώνει την αντίστοιχη τιμή για κάθε κούφωμα ξεχωριστά

Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται πολλά επιπλέον στοιχεία που διευκολύνουν και προστατεύουν το χρήστη από πιθανά λάθη.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.themeliosoftware.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.