ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ELVIAL: Η καινοτόμα τεχνολογία I² κάνει τη διαφορά στα μεγάλα έργα

Η ELVIAL με 25 και πλέον χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχει οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του χώρου των κουφωμάτων αλουμινίου, με στόχο τη διάθεση και τοποθέτηση αρχιτεκτονικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στον κτιριακό ιστό της χώρας.

Για μία ακόμη φορά σημαντικές τουριστικές επενδύσεις στην ελληνική επικράτεια, προτίμησαν και εμπιστεύτηκαν τη δυναμική διέλαση και τους συνεργάτες της σε επίπεδο προμήθειας και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου που πληρούν όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές ακόμα και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Ξενοδοχείο LYTTOS στη Χερσόνησο της Κρήτης

Τοποθεσία: Χερσόνησος, Κρήτη
Κατηγορία: Ξενοδοχείο LYTTOS
Αρχιτέκτονες – σχεδιασμός: Νίκος Μουρέλος
Κατασκευαστής αλουμινίου: Ανδρεαδάκης Κώστας

Χαρακτηριστικού του συγκεκριμένου έργου ήταν οι απαιτήσεις στον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα βαφής και κατασκευής, λόγω της θέσης του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου LYTTOS κοντά στη θάλασσα.

Η άρτια συνεργασία όμως του κατασκευαστή αλουμινίου Κώστα Ανδρεαδάκη και της ELVIAL οδήγησε στο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει.

Η τεχνολογία I2 που αφορά στη δημιουργία μίας έξτρα θερμομονωτικής ζώνης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ ήταν καθοριστική για την τελική επιλογή των συστημάτων.

Πολυτελείς κατοικίες στην Ελούντα της Κρήτης

Τοποθεσία: Ελούντα, Κρήτη
Κατηγορία: Πολυτελείς κατοικίες
Αρχιτέκτονες – σχεδιασμός: Ευρωπλάν Α.Ε.
Υπεύθυνος Έργου: Ευρωπλάν Α.Ε.
Κατασκευαστής αλουμινίου: ALFALUMIN

Η ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης ήταν από τις βασικότερες προϋποθέσεις για την ανάληψη του συγκεκριμένου έργου, όπως αναφέρει η εταιρεία κατασκευών αλουμινίου ALFALUMIN.

Τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις σχεδιασμού και κατασκευής ικανοποίησαν στο μέγιστο βαθμό τα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL, με την τεχνολογία αιχμής I2 σε επίπεδο θερμομόνωσης και εξοικονόμησης ενέργειας να προσδίδει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τις αρχικές προσδοκίες και άφησε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη πλήρως ικανοποιημένα όσον αφορά στη συνεργασία τους.

Ξενοδοχείο KYKNOS στη Σταλίδα της Κρήτης

Τοποθεσία: Σταλίδα, Κρήτη
Κατηγορία: Ξενοδοχείο KYKNOS
Κατασκευαστής αλουμινίου: Ζαϊμάκης Εμανουήλ

Οι αυξημένες  απαιτήσεις του συγκεκριμένου έργου για ολική ποιότητα στα συστήματα αλουμινίου, τη βαφή και τη λειτουργικότητα, ικανοποιήθηκαν πλήρως από τα κορυφαία αρχιτεκτονικά προϊόντα της ELVIAL.

Τα συστήματα αλουμινίου της δυναμικής ελληνικής διέλασης έδωσαν στο KYKNOS HOTEL βέλτιστες και μοναδικές λύσεις, προσφέροντας πιστοποιημένη εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στα κορυφαία θερμομονωτικά τους χαρακτηριστικά.

Ξενοδοχείο ZANTE PALACE στη Ζάκυνθο

Τοποθεσία: Ζάκυνθος
Κατηγορία: Ξενοδοχείο ZANTE PALACE
Αρχιτέκτονες – σχεδιασμός: Φώτης Μπονίκος & Συνεργάτες
Υπεύθυνος Έργου: Βυθούλκα Ελευθερία
Κατασκευαστής αλουμινίου: METAL+

Οι απαιτήσεις του έργου είχαν να κάνουν τόσο με την αξιοπιστία και την πιστοποιημένη ποιότητα των συστημάτων αλουμινίου όσο και με την ταχύτητα της παράδοσης.

Η μοναδικότητα των καινοτόμων συστημάτων της ELVIAL κάλυψε πλήρως τις απαιτήσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, ενώ την τοποθέτηση ανέλαβε η εταιρεία METAL+.

Για μία ακόμη φορά η τεχνολογία I2 έκανε τη διαφορά όσον αφορά στην ανάληψη του έργου, προσδίδοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στα εξαιρετικά θερμομονωτικά χαρακτηριστικά της.

Το πλήρες άρθρο θα βρείτε στο τεύχος Αυγούστου 2017 του “Aluminium Magazine”, πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.