ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Το SMARTIA M14600 στήριξε τη δυναμική επιστροφή του ιστορικού ξενοδοχείου Capsis στη Ρόδο

Μετά την πλήρη ανακαίνισή του άνοιξε τις πόρτες του ξανά το εμβληματικό ξενοδοχείο Capsis στη Ρόδο, το οποίο παρέμενε κλειστό τα τελευταία έξι χρόνια και θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa».

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ιαλυσό, στην παραλία της Ιξιάς, σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από την πόλη της Ρόδου και διαθέτει συνολική επιφάνεια 48.500 τ.μ. με 691 δωμάτια. Το συγκρότημα διαθέτει από τους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στην Ευρώπη, συνολικής δυναμικότητας 8.000 συνέδρων, έχοντας λάβει στο παρελθόν σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Οι εργασίες ανακαίνισης αναβάθμισαν ριζικά το συγκρότημα με εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει οκτώ διαφορετικά εστιατόρια και πέντε μπαρ, καθώς επίσης και μοντέρνες εγκαταστάσεις spa.

Για την επιτυχή ανακαίνιση του ξενοδοχείου επιλέχτηκε το νέο προηγμένο συρόμενο σύστημα SMARTIA M14600 με εξαιρετικά κομψές γραμμές, το οποίο ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία του Ομίλου ALUMIL. Το συγκεκριμένο σύστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις απαιτήσεις για ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις στεγανότητας, αποτελώντας μία ιδανική λύση για περιοχές με θερμότερα κλίματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.