ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO… από καρδιάς: Εγκατάσταση απινιδωτή στο εργοστάσιό της

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπαίδευσης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (BLS) στα στελέχη της EXALCO με αφορμή την εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην εταιρεία

Σε ευαίσθητες ανθρώπινες ανάγκες ανταποκρίνεται για ακόμη μια φορά η EXALCO, με την εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο εργοστάσιό της στο Κουλούρι. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της Διοίκησης στους εργαζομένους της για την αποφυγή και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν καρδιακών επεισοδίων.

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής είναι μια συσκευή που χορηγεί ηλεκτρικό ρεύμα με τη μορφή ενός ηλεκτροσόκ στην καρδιά, για να επαναφέρει τον κανονικό της ρυθμό μετά από ανακοπή.

Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα (μη ιατρικό προσωπικό). Η EXALCO πραγματοποίησε ειδική εκπαίδευση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (BLS) σε στελέχη της, ώστε αν παραστεί ανάγκη να είναι έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συναδέλφους και να χρησιμοποιήσουν σωστά τον απινιδωτή.

Με αυτή την τόσο ανθρώπινη και συνάμα πρωτότυπη κίνηση, η θεσσαλική διέλαση γίνεται μια από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που παρέχουν τέτοια υπηρεσία υγείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.