ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Εκπαίδευση & πιστοποίηση των επαγγελματιών της Κοζάνης στις «Νέες τεχνικές δομικών έργων αλουμινίου-σιδήρου»

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων των κατασκευαστών, το Σωματείο Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Κοζάνης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) και το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ οργάνωσαν και διεξήγαγαν σεμινάριο τεχνικής κατάρτισης διάρκειας 20 ωρών στο θεματικό αντικείμενο «Νέες τεχνικές δομικών έργων αλουμινίου-σιδήρου».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη και συμμετείχαν 16 επαγγελματίες του κλάδου από την περιοχή της Δ. Μακεδονίας. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολούθησαν εξετάσεις για την πιστοποίηση των τεχνικών προσόντων, οι οποίες διενεργήθηκαν από την TÜV AUSTRIA HELLAS. Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Η συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκφράστηκε ως ανάγκη των επαγγελματιών και ως επιθυμία του Σωματείου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Κοζάνης και της ΠΟΒΑΣ, καθώς μόνο μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα της τυπικής αναγνώρισης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από την κατάρτιση.

Αποτελεί πάγια θέση της ΠΟΒΑΣ η συνέχιση του έργου και η πιστοποίηση περισσότερων συναδέλφων, έτσι ώστε να αποκτήσει ο επαγγελματίας του κλάδου όλα τα απαραίτητα εφόδια αντιμετώπισης των προκλήσεων που συναντά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.