ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: 2ο After Work Meeting «Ελλάδα, απαιτητικό περιβάλλον, αρχιτεκτονική, σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου»

Στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 17:00, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΕΚΑ συγκεντρώνονται για μία συζήτηση που αφορά στην Ελλάδα, το απαιτητικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, την αρχιτεκτονική και φυσικά τις σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του ΣΕΚΑ, στο τηλ. 210.4945444, κα Βάσω Τάγκα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πρόγραμμα

05:00 – 05:30 Προσέλευση – Έγγραφες – Καφές υποδοχής
05:30 – 05:40 Χαιρετισμός Προέδρου ΣΕΚΑ
05:40 – 06:00 Χαιρετισμοί προσκεκλημένων & χορηγών
06:00 – 06:45 «Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις στις κατασκευές», Μακρίδης Θεόδωρος & Πέτρος, Makridis Associates
06:45 – 07:15 «Σχεδιαστικές & κατασκευαστικές δυνατότητες στις σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου & προστασία σε δύσκολες συνθήκες», Καλογεράκης Νίκος, Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων ELVIAL
07:15 – 07:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
07:30 – 08:00 Open bar

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.