ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Etem: Εντυπωσιακά έργα σε ΗΠΑ & Νορβηγία!

Τα ποιοτικά αρχιτεκτονικά συστήματα της Etem συνεχίζουν να βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορα έργα χάρη στις υψηλές τους κατασκευαστικές προδιαγραφές εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!

Η κορυφαία αισθητική, οι βέλτιστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, η απαράμιλλη λειτουργικότητα και η μακροχρόνια αντοχή των συστημάτων της ελληνικής διέλασης, τα καθιστούν πάντα μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για κάθε κτίριο.

Στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης προσφέρθηκε μία ολιστική λύση από την Etem, η οποία περιλάμβανε τη μελέτη, τον εξειδικευμένο σχεδιασμό, καθώς και την παραγωγή και εφαρμογή tailor-made συστημάτων αλουμινίου.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορούσε κτιριακό συγκρότημα στην οδό 1601 Kingshighway που περιλαμβάνει γραφεία, καταστήματα, καθώς και γυμναστήριο. Τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα E45, E75 και E85 σε πόρτες, παράθυρα, υαλοπετάσματα και βιτρίνες.

Στη Νορβηγία, τα εξειδικευμένα βιομηχανικά προφίλ της Etem βρήκαν εφαρμογή σε ένα γιγαντιαίο πλωτό ξενοδοχείο, 7 ορόφων, 560 κλινών και έκτασης 14.500 τ.μ., με ελικοδρόμιο κι άλλα ενδιαφέροντα!

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κτιρίου, οι πρώτοι δύο όροφοι είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα και οι υπόλοιποι από αλουμίνιο. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατασκευή που δεσπόζει μέσα στο υδάτινο στοιχείο, στην οποία το αλουμίνιο ως υλικό με μεγάλη αντοχή σε έντονα διαβρωτικά περιβάλλοντα έδωσε για μία ακόμη φορά ουσιαστικές λύσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button