ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IDECO: Το σύστημα ROYAL 32 κερδίζει έδαφος στις αγορές της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης

Η IDECO μία εκ των πρωτοπόρων στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων, συνεχίζει να καινοτομεί με λύσεις υψηλής ποιότητας που είναι σχεδιασμένες να διευκολύνουν το έργο του επαγγελματία και να αναβαθμίζουν τη διαβίωση του τελικού χρήστη.

Παράλληλα συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στις ευρωπαϊκές αγορές με το καινοτόμο σύστημα ROYAL 32, του οποίου μεγάλο μέρος της παραγωγής απορροφάται στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Οι επαγγελματίες στις παραπάνω γεωγραφικές ζώνες της Γηραιάς Ηπείρου εμπιστεύονται το σύστημα της ελληνικής εταιρείας χάρη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, την ευκολία τοποθέτησής του και φυσικά την εξαιρετική του ανθεκτικότητα που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα κοπής των κορδονιών.

Η δυναμική εταιρεία έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία στο σύστημα ROYAL 32, το οποίο ήρθε να δώσει οριστική λύση στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδονιών στα αντικωνωπικά συστήματα πιέτας.

Η νέα τεχνολογία δίνει στο καινοτόμο σύστημα απεριόριστη αντοχή στον χρόνο και αυξάνει τη μακροζωία του σε εντυπωσιακό βαθμό, προσδίδοντας αναβαθμισμένη αξία που το ξεχωρίζει. Η πατέντα της ROYAL έχει ευρωπαϊκό αριθμό EP 3092362 σε 16 χώρες μεταξύ των οποίων Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία,  Ιταλία, Ολλανδία και φυσικά Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button